Onze Missie

Kwaliteit in duurzaamheid inzichtelijk maken

Wij maken duurzaamheid inzichtelijk.

Slimmergroen helpt particuliere klanten in het verduurzamen van hun woning. Veel mensen kunnen en willen wel verduurzamen maar vinden het lastig om de stap te zetten of weten niet waar ze moeten beginnen. Daarnaast is het voor veel particulieren ondoenlijk offertes van meerdere aanbieders te vergelijken.

Appels met appels vergelijken

Slimmergroen zorgt dat “appels met appels worden vergeleken” zodat u een weloverwogen en duurzame keuze kunt maken. Ook nemen veel mensen niet de moeite om ieder jaar hun energietarieven te vergelijken, omdat men niet beseft welk financieel voordeel dit oplevert of men niet de moeite wil nemen. Duurzaamheid ten aanzien van het milieu maar ook ten aanzien van de portemonnee! Want verduurzamen wordt nog leuker als het ook financieel voordeel oplevert. Wij werken vooralsnog alleen regionaal in Zuidoost-Brabant. Dankzij Slimmergroen groeit deze regio uit tot “meest duurzame regio van Nederland”.

Energieleverancier

“Zit u ook al jaren bij dezelfde energieleverancier? Wist u dat u met overstappen al snel honderden euro’s kunt besparen? Laat ons de verschillen voor u op een rijtje zetten. Als de overstap u minder dan € 150,- voordeel (t.o.v. niet overstappen) oplevert hoeft u ons voor de vergelijking niets te betalen!”