Over Ons

Onafhankelijkheid is onze kracht!

Wij zijn een onafhankelijk adviesbureau dat particuliere klanten begeleid en adviseert bij aanschaf van duurzame energiebesparingen en bij het overstappen van energieleverancier. Dit doen we in begrijpelijke taal, tegen vaste tarieven bij u thuis.

Steeds meer mensen willen investeren in verduurzaming. Duurzame investeringen als zonnepanelen, spouwmuurisolatie en een warmtepomp verdienen zich al snel terug. Maar wat is voor uw situatie de beste investering, waar begint u en hoe kunt u offertes van leveranciers objectief vergelijken? Wij kunnen u daarbij helpen!

Vrijblijvend kennismaken

Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek legt onze adviseur u graag uit wat Slimmergroen voor u kan betekenen. Wanneer u besluit van ons advies gebruik te willen maken, gaan we aan de slag.

U bepaalt zelf wat voor u kwaliteit is

We brengen eerst uw situatie en uw wensen in kaart. Op basis van uw wensen en mogelijkheden maken we een offerteverzoek voor een aantal gerenommeerde regionale leveranciers. Dit is noodzakelijk om appels met appels te kunnen vergelijken. Als u alle offertes binnen heeft, maken wij een overzichtelijke vergelijking voor u, waarna we samen de verschillen bespreken. Aan de hand van uw kwaliteitswensen bent u vervolgens in staat zelf een weloverwogen keuze te maken, waarna u de investering kunt aanbesteden bij de beste partij.

Begeleiding van offerte tot installatie

Of u vooral geïnteresseerd bent in de financiële kant of juist meer in wat het beste is voor het milieu, wij kunnen uw keuze van offerte tot installatie begeleiden.

Paul Vermeulen

Duurzaamheidsadviseur

Kwaliteit

“Kwaliteit is voor iedereen anders; voor de één is de prijs doorslaggevend, voor de ander de levensduur of het technisch rendement. Er is geen goed of fout en met onze hulp, maakt u voor uzelf de beste keuze!”